Om oss

Vi brukade resa till Sverige som turister också. För några år sedan bestämde vi oss för att flytta från Tyskland till Sverige och ser nu fram emot att göra andra människors semester i Sverige så bekväm som möjligt.

Rekreation

Om du funderar på en semester i Sverige letar du efter lugn och avkoppling i harmoni med naturen, ensamhet, liten spänning, stora skogar och otaliga sjöar. Trots att Sveriges popularitet som resmål har ökat mycket, som han längtar efter, redan i den sydliga, mer tätbefolkade delen av Sverige. Västragötaland erbjuder kuperade skogslandskap, många sjöar, men även västra skärgården är en del av denna region. Natur, kultur och tull ligger nära varandra här. Göteborg är lättillgängligt med tåg, flygplan och båt. I nordöstra Göteborg ligger de semesterbostäderna  85 km bort. Rekreation erbjuder också den ojämförliga luften och den speciella vattenkvaliteten på många ställen.

Kultur

Som nämnts ovan ägnar svenskarna särskild uppmärksamhet åt deras historiska förflutna och tullar, som Astrid Lindgren har känt världen över genom sina böcker och filmer. Selma Lagerlöf och målaren Carl Larsson med sin fru Karin bildade också bilden av Sverige i världen, för att bara nämna några exempel. En extraordinär forskare var läkare och biolog Carl von Linné långt före Alfred Nobel. Samtidigt ger han sitt liv en bild av Sverige, som han skapade först genom sina resor. Han har inte bara tittat på växtvärlden, utan också på landskapen, såväl som människors levnads- och levnadsförhållanden. Svenskarna odlar sina skatter, som kan ses överallt. Så modernt och progressivt som det här folket verkar, lägger det stor vikt vid sina rötter. I städerna äger många evenemang under sommarmånaderna utomhus. Museet utstrålar kosiness med sina kaféer och produkter som de erbjuder.

Offentligt liv

Överallt i landet hittar du livsmedelsbutiker (ICA), som har ett brett sortiment och mycket långa öppettider. Öppettidernas ursprung, som fortfarande är mycket ovanligt för Tyskland, kan hittas i den tradition som människor brukade vara u.U. hade långa sätt att gå till kyrkan och på söndag ville man göra andra saker i socialcentret. Det fanns även boende för dem som inte kunde hantera kyrkan en dag. En central bastu ingår också ofta och ett mötesrum. Alla som har anordnat ett evenemang i Tyskland kommer att uppskatta de många möjligheter som finns här i Sverige (alltid med ett litet skede och ett kök). Restaurangen kultur är formad på många ställen av invandrare som öppnar sina snackbarer där. En mer uttalad restaurangkultur har bara utvecklats för några år. Svenskarna själva möter sina fritid mindre på restauranger, men bjuda in till sitt hem eller vid sjön och värd sina gäster med en utsökt Smörgasbord. I städerna karakteriserar ett ungt liv med många händelser bilden under sommarmånaderna. Städerna med sin gröna känsla och mycket vatten har ett högt rekreationsvärde och bjuder också på att shoppa och ett rikt kulturliv. Svenskarna i allmänhet kan sägas hålla fast vid reglerna. I många offentliga institutioner ritar du ett nummer och står tålmodigt. Svenskar är tysta människor, tysta natur och håller sina åsikter. Alla respekterar varandras personliga miljö, oavsett om det är några kvadratmeter eller några hektar. Du går inte till främmande land! Uppvärmda debatter är inte så lätt att uppleva.

Husregler

- Husdjur är inte tillåtna.

- Det är förbjudet att röka i huset.

- Street skor ska tas av vid ingången.

- I vakuumtoalett finns inga främmande föremål, t.ex. B, floss, hår, tamponger kasseras.

- Det är förbjudet att fira större festivaler

- Du är i en rekreationszon. Som ett resultat av ditt försiktiga beteende tillåter framställningar också andra människor    att slappna av i fred.

- Öppna eld får endast göras i grillplatsen och av säkerhetsskäl endast efter samråd med hyresvärden.

- Gå inte in i vallen.